Blikopeners Festival

omslagfoto Blikopeners

 

Blikopeners festival is blote voeten in het gras en buikpijn van het lachen.

Zondag 23 september van 11:00 tot 18:00 is het Blikopeners festival in Veghel, Noord-Brabant. Ik ben de hele dag aanwezig met een kraam en geef 4x een miniworkshop. Kom je langs? Ik ga graag met je in gesprek over opvoeden zonder straffen en belonen.

Voel jij je weleens de politieagent in jullie gezin? Merk je soms dat je uit frustratie of onmacht gaat dreigen met straf of verleiden met een beloning? Om zo gedaan te krijgen dat je kind doet wat jij wilt? Dit kan ook anders.

Kom je vragen stellen, je twijfels uiten of lekker luisteren en ik neem je mee in de wereld van opvoeden vanuit gelijkwaardigheid. Met veel praktische tips!

Ik sta de hele dag met een kraam en geef 4x een miniworkshop over een aspect van ‘je macht loslaten, opvoeden zonder straffen en belonen’.

foto OvjH deelnemer BlikopenersMiniworkshops: Ervaar hoe opvoeden vanuit gelijkwaardigheid kan werken voor jou en je gezin. Tijdens de miniworkshop ga ik korte oefeningen met jou doen zodat je het verschil kan ervaren tussen opvoeden met en opvoeden zonder straffen en belonen. Zodat je voelt en een idee krijgt wat het je gezin kan brengen: meer verbinding, minder strijd en het dagelijks reilen en zeilen wordt makkelijker.

Tijden van de miniworkshop: 12:00 uur , 13:30 uur , 15:00 uur en 16:30 uur.

Elke workshop heeft een andere invalshoek dus kom gerust alle 4 de workshops 🙂

Wie: moeders en vaders met jonge kinderen
Waar: bij de kraam van Ouderschap vanuit je Hart
Duur: 15 minuten
Kosten: gratis

Wil je meer weten over het Blikopeners Festival? Hier vind je alle informatie: http://deblikopeners.nu