Gratis 10 tips voor een ontspannen feestmaand met drukke kinderen

Heb jij het af en toe wel gehad met de drukte in de decembermaand en het effect daarvan op je kinderen? Van het eerste Sinterklaasjournaal half november tot en met Nieuwjaarsdag zijn een dikke 50 dagen vol spanning, drukte, nieuwe dingen en anders dan andere dagen voor je kinderen.

Je kinderen zijn drukker dan ooit door alle spanning rond Sinterklaas en de anders dan andere dagen. Ze slapen slechter of worden eerder wakker waardoor ze moe zijn en minder kunnen hebben.

Ook jij hebt een korter lontje en kunt minder hebben. Pfff, ze zeggen dat dit de maand van gezelligheid en feest vieren is. Hoezo, maand van gezelligheid?!

Voor je het weet beland je met je kind in een cirkeltje van mopperen en onaardig naar elkaar doen door alle indrukken, prikkels en moeheid.

Hoe kom je uit dat cirkeltje? Lees daarvoor de 10 tips.   

Ik garandeer je dat deze 10 tips ervoor gaan zorgen dat jij je meer ontspannen voelt, meer tijd hebt voor je kinderen en dat jullie als gezin daardoor een meer relaxte en feestelijke decembermaand zullen hebben.

Ja, ik wil die 10 tips!

Gratis 10 tips

Gratis 10 tips voor een ontspannen feestmaand met drukke kinderen

Wil je ook tips over opvoeden zonder straffen en belonen? Like dan mijn Facebookpagina waar ik wekelijks mijn tips deel.

Ouderschap vanuit je Hart