fbpx

Hoe gaat het op dit moment in je gezin? cursus Verbindend Opvoeden

Welkom bij de online cursus ‘Verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen’.

Je begint aan een nieuwe reis in je ouderschap door het volgen van deze online cursus.

Je bent deze cursus met een reden begonnen. Je loopt tegen dingen aan in het opvoeden waar jij en je kinderen ‘last’ van hebben. Om uit de cursus de inzichten en handvaten te halen die jou écht gaan helpen bij deze ‘last’ stel ik je hieronder een aantal vragen.

Voordat je de inhoud induikt is het voor jezelf fijn om eerst deze vragen te beantwoorden.

Vragen die jouw situatie zoals die nu is duidelijk maken. Je kunt tijdens het doorlopen van de verschillende modules af en toe terugkijken naar je antwoorden. Kijken of je nog op de juiste weg bent om uit deze cursus te halen wat jij nodig hebt. Daarom krijg je ook een kopie van je antwoorden in je email inbox. 

Tevens helpen jouw antwoorden mij om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten mocht je vragen hebben. En het helpt mij om de cursus nog meer te optimaliseren.

Ik wens je een fijne en ‘rijke’ cursus 🧡

Eline

Jouw start met de online cursus Verbindend Opvoeden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je een partner of ben je alleenstaand? Hoeveel kinderen heb je en in welke leeftijd?
Wat verwacht je dat deze cursus ‘Verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen’ jou en je gezin gaat brengen?
Er is een aanleiding waardoor jij besloten hebt om met deze cursus mee te doen. Waar loop jij tegen aan in het opvoeden? Waar worstel je mee als moeder/ vader?
Bij de vorige vraag (waar loop je tegen aan?) heb je aangegeven dat je tegen dingen aanloopt in het opvoeden. Hoe uit deze ‘last’ zich bij jou? Bijvoorbeeld in hoe je reageert op je kind, hoe je je voelt, welke stemmetjes hoor je in je hoofd, speelt er iets van schuld of schaamte….
Stel dat je deze worsteling en ‘last’ in het opvoeden helemaal niet meer zou ervaren, hoe ziet een dag met jouw gezin er dan uit? Hoe ben jij dan als moeder? Hoe reageer je op je kinderen?
Wat moet er gebeuren zodat deze cursus voor jou een succes gaat zijn?