gratis online mini-cursus

Help, mijn kind luistert niet!

Ouders hebben in de top 3 van hun frustraties staan ‘dat mijn kind niet luistert’. We kennen het allemaal. Je hoort je zelf op een dag best vaak ‘niet’ en ‘nee’ zeggen tegen je kinderen en eigenlijk vind je dat niet leuk. Je voelt je regelmatig gefrustreerd ‘wanneer gaat mijn kind bij de 1keer naar mij luisteren?!’ Je vraagt je wel eens af ‘heeft al dat corrigeren van mijn kind wel nut?’ En als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je te soft met de kinderen bent…

Herken je dit als moeder?

Wat een gedoe dan he! Terwijl je zielsveel van je kind houdt en graag een liefdevolle en geduldige moeder bent. Je ziet heus wel dat je kind niet expres niet luistert. Toch? Graag wil je uit deze spiraal van ‘nee’ en weerstand komen. Je hebt er behoefte aan om meer vanuit je hart, vanuit aandacht en begrip voor je kind op te voeden. Heb jij dit ook? Doe dan mee met de gratis online mini-cursus ‘help, mijn kind luistert niet’.

Gratis mini-cursus 12 juni 2019 om 20:30

Gratis mini-cursus over Help, mijn kind luistert niet

Gratis online mini-cursus Help! mijn kind luistert niet

Woensdag 12 juni 2019 van 20:30 – 21:30 uur.

Online dus gewoon vanaf de bank thuis of waar je ook maar bent op dat moment.

Gratis mini-cursus 12 juni 2019 om 20:30

Gratis mini-cursus over Help, mijn kind luistert niet

Ik ga je een heleboel inzichten en tips geven. Waar je ook meteen mee aan de slag kan.

Eline Weijers, dat ben ik 🙂Eline Weijers

Ook ik ben moeder en elke dag ervaar ik de uitdaging om op zo’n manier met mijn zoon om te gaan zodat we elkaar werkelijk horen en begrijpen. Dat gaat mij de ene dag makkelijker af dan de andere dag, afhankelijk van hoe ik in mijn vel zit en wat er op mij afkomt. De dagen dat het mij wel lukt, zijn de dagen dat ik merk dat mijn kind sneller op mij reageert en de sfeer in huis meer ontspannen is.

Opvoeden is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid – en de laatste twee groeien waar de eerste heerst’.  Jan Ligthart

Ik ben er van overtuigd dat alle ouders zielsveel van hun kinderen houden dus de liefde is er. Wat ik je kan leren is wijsheid en geduld.

De essentie is ‘hoe ga je zo met elkaar om waardoor je allebei kan zijn wie je werkelijk bent’. Met je kind komt dit steeds terug op de fijne momenten en ook wanneer het stroef loopt. 

OvjH_Hartje

Gratis mini-cursus 12 juni 2019 om 20:30

Gratis mini-cursus over Help, mijn kind luistert niet