fbpx

z gratis online mini-training Leer is 3 stappen liefdevol opvoeden

mini-training

gratis online mini-training

Leer in 3 stappen liefdevol opvoeden

– zonder straffen en
belonen –

mini-training

Gratis opvoedcoaching voor moeders

4 dagen – 4 opdrachten – 1 moeder: jij!

1 – 4 april 2019, 20:30 – 21:15 uur

Voel jij je regelmatig gefrustreerd en ontmoedigd als je kind weer niet luistert of als je weer strijd hebt met je kind om iets gedaan te krijgen? Heb je een kind dat net een stuiterbal is of juist een jengelaar? Merk je dat je gaat dreigen met straf of probeer je het op een positieve manier door je kind te belonen? Maar het werkt niet.

Ben jij de politieagent?

Je kind wordt boos, stuitert door, luistert niet, loopt gewoon weg, blijft jengelen of gaat een ander gezinslid (inclusief de kat) ‘pesten’. Het liefdevolle contact met je kind waar je naar streeft ben je dan volledig kwijt. En ook het contact met jezelf, want geef eerlijk toe: je wilt toch helemaal niet steeds de politieagent zijn binnen jullie gezin?

Verlang jij naar……

Je verlangt naar meer harmonie in je gezin, juist ook op de spitsuur momenten. Je wilt dat je kind makkelijker en sneller meewerkt met dingen als tandenpoetsen, speelgoed opruimen of aan tafel komen zitten voor het eten. Dingen die je kind helemaal niet belangrijk vindt (‘ik kan toch ook in mijn pyjama naar school’). Bovenal wil je meer zelfvertrouwen hebben in je rol als moeder. Dat je het goed doet voor je kind. Dat je aandacht hebt voor de worstelingen die je kind heeft en dat je je kind daarin liefdevol kan begeleiden. Herken je dit?

Wees erbij!

Wees er dan bij van 1 tot en met 4 april. Doe mee met de gratis online mini-training ‘Leer in 3 stappen liefdevol opvoeden – zonder straffen en belonen’.

P.S. Ben jij een vader? Voel je welkom om mee te doen. Lees ‘hij’ waar zij staat en ‘vader’ waar moeder staat.

Aanmelden vragenuur 1 februari

Opvoeden tijdens de lockdown

 

Wat gaan we doen?

Elke avond om 20:30 uur, als je kinderen op bed liggen, gaan wij SAMEN aan de slag. In een Facebook live vertel, leg ik uit en deel ik gouden tips met je over liefdevol opvoeden, zonder straffen en belonen. We praten er niet alleen over maar ik daag je ook uit om écht in actie te komen. Door tijdens de Facebook live je eigen vragen te stellen en aan de opdracht te werken die je elke dag van me krijgt. In de besloten Facebook groep kun je jouw reactie op de opdracht delen en uitwisselen met de andere deelnemers.

girl-1511710_1920Grijp je kans

Wil jij een hele nieuwe kijk op opvoeden krijgen?! Liefdevol opvoeden, zonder straffen en belonen, kan echt!

Heb je vragen of twijfel je of deze mini-training voor jou is? Email mij eline@ouderschapvanuitjehart.nl en ik beantwoord je vragen.

4 Facebook lives

Wil je het optimale uit deze 4-daagse mini-training halen? Zet dan een kruis in je agenda op de avonden van 1 t/m 4 april tussen 20:30 – 21:15 uur voor de Facebook live. Reserveer ook een half uur per dag om aan de opdracht te werken. Want van ‘nu horen en dan ga ik het later wel doen’ komt in de praktijk niets terecht! Dat weten jij en ik allebei maar al te goed in de dagelijkse hectiek van een gezin, werk, sport, familie….

Hoe fijn om uit bed te stappen met het voornemen ‘vandaag blijf ik rustig, blijf ik geduldig, voel ik me krachtig en liefdevol ongeacht wat mijn kind doet’.

Aanmelden vragenuur 1 februari

Opvoeden tijdens de lockdown

Wat gaat deze mini-training je brengen?

Vertrouwen. Dat het ook voor jou mogelijk is. Het vertrouwen hebben dat jij ook liefdevol kunt opvoeden, zonder straffen en belonen.

Inzicht. Een verdiept inzicht in wie jij bent als moeder en wat jij wilt als moeder voor jezelf en je kind.

Aandacht. Dat je kind soms worstelt met zichzelf. Aandacht hebben voor zijn worstelingen en dat liefdevol kunnen begeleiden.

Gouden tips. Met de gouden tips die ik geef kan jij je kind, ook in de dagelijkse hectiek, liefdevol opvoeden zonder terug te vallen op straffen en belonen.

Met wie ga je deze mini-training doen?

Eline WeijersIk ben Eline Weijers, opvoedcoach bij Ouderschap vanuit je Hart. Wat ik zie is dat alle ouders zielsveel van hun kinderen houden maar dat ze opvoeden vanuit hun hoofd. Vanuit wat hoort of wat moet, hoe je zelf bent opgevoed, wat je geleerd hebt of anderen ziet doen. Wat ik merk is dat op momenten dat ouders botsen met hun kind ze in hun hoofd schieten en hun macht gaan inzetten. Zoals dreigen met straf, hun kind wegsturen of paaien met een beloning. Wat ouders te weinig beseffen is dat dit zorgt voor emotionele onveiligheid en dat je impliciete boodschap aan je kind is ‘jij bent niet okay’.

Ik kan jou leren

Al ruim 20 jaar ben ik trainer, ik ben gecertificeerd als Bewust Ouderschap coach en 9 jaar moeder. Ik kan jou leren hoe je opvoedt zonder straffen en belonen, vanuit gelijkwaardigheid. Mijn missie is om ouders te inspireren en te begeleiden zodat hun kinderen opgroeien tot volwassenen met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Wat voor moeder ben jij?

Jij bent een moeder die bewust in het leven staat. Die bezig is met: wat voor moeder wil ik zijn, welke herinneringen wil ik dat mijn kind heeft aan zijn jeugd? Hoe kan ik het best mijn kind begeleiden? Dit zijn vragen die aanzetten tot reflectie, verdieping en het anders gaan doen.

Je levenswijsheid groeit

Vragen waardoor je levenswijsheid groeit: zowel in jezelf als in het contact met je kind. Met deze grotere levenswijsheid kun je je kind liefdevol opvoeden zodat het opgroeit tot een volwassene met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Hoe fijn om uit bed te stappen met het voornemen ‘vandaag blijf ik rustig, blijf ik geduldig, voel ik me krachtig en liefdevol ongeacht wat mijn kind doet’.

Aanmelden vragenuur 1 februari

Opvoeden tijdens de lockdown

 

Wat vonden anderen van een online mini-training?

Deze mini-training heeft mij ongelooflijk veel opgeleverd! De benadering was steeds positief en stimulerend om zelf aan de slag te gaan. Soms ook confronterend. Ondanks dat het een cursus op afstand was, heb ik het toch als persoonlijk ervaren. Eline haar betrokkenheid en coaching was goed voelbaar.

Anita Willems

Waardevolle mini training over straffen en belonen gevolgd. Ben me van veel dingen bewust geworden. Eline is positief, probeert op een respectvolle manier met iedereen om te gaan, is betrokken en stelt door waar nodig. Ze is super enthousiast en aan alles is te merken dat het helpen bij opvoedproblemen haar grote passie is!

Marye Dammer-Miljoen

Wat een leuke, leerzame minicursus van 4 avonden, lekker in eigen huis! Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en een aantal eye-openers gaf. Ik kijk er naar uit meer van haar te leren.

Yvonne Elvira

Praktisch

  • maandag 1 april tot en met donderdag 4 april 2019 – ‘s avonds van 20:30 tot 21:15 uur via een Facebook live
  • elke dag na de Facebook live ontvang je een email met de opdracht van die dag
  • de mini-training is online en kun je dus vanaf elke plek volgen
  • besloten Facebook groep om je vragen te stellen en uit te wisselen met de andere deelnemers (mag wel, hoeft niet)
  • gratis
  • wil je deelnemen? Het enige dat je dan hoeft te doen is je hieronder in te schrijven.

Heb je vragen of twijfel je of deze mini-training voor jou is? Email mij eline@ouderschapvanuitjehart.nl en ik beantwoord je vragen.

Aanmelden vragenuur 1 februari

Opvoeden tijdens de lockdown

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).