Opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat?!

Gratis online minicursus op dinsdag 21 januari om 20:30 uur

Je droomde van kinderen en nu heb je ze. In die droom knuffel je met ze, lachen en spelen jullie. Je ziet zachte kleuren en hoort gezellige muziek.

Ho, wacht! Die droom klopt niet. Er ontbreekt een stuk.

Er ontbreekt dat je 10 keer iets zegt en je kind doet het toch niet. Over tijd rekken wanneer het bedtijd is, over rondslingerend speelgoed en schoenen die jij opruimt, over je kind die je een grote mond geeft of over hoeveel stress je hebt om ’s ochtends op tijd de deur uit te komen.

Het slurpt je energie weg en omdat je het ook niet meer weet ga je dreigen ‘als je nu niet meteen je schoenen aan doet, krijg je vanmiddag ook geen ijsje’. Of je probeert je kind te verleiden met ‘als je nu snel je schoenen aandoet, gaan we vanmiddag een ijsje eten’.

Diep in je hart voel je dat je zo’n moeder niet wilt zijn. Je wilt je kind liefdevol opvoeden met aandacht en begrip zonder te gaan dreigen of verleiden.

Wil jij dit?

HET KAN.

straffen en belonen

Herken je dit als moeder?

Je houdt zielsveel van je kind en bent graag een liefdevolle en geduldige moeder. Je ziet heus wel dat je kind die dingen niet expres doet. Toch? Graag wil je uit deze spiraal van dreigen en verleiden komen. Je hebt er behoefte aan om meer vanuit je hart, vanuit aandacht en begrip voor je kind op te voeden. Heb jij dit ook? Doe dan mee met de gratis online mini-cursus ‘Opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat?!’

Doe mee met de mini-cursus en ik vertel je over opvoeden zonder straffen en belonen. Het is gratis en online dus gewoon thuis vanaf de bank.

Gratis online mini-cursus

Opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat?!

Dinsdag 21 januari om 20:30 uur.

Online in een besloten Facebook groep dus gewoon vanaf de bank thuis of waar je ook maar bent op dat moment.

Gratis minicursus

21 januari: gratis online minicursus 'opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat?!'

Ik ga je een heleboel inzichten en tips geven. Waar je ook meteen mee aan de slag kan.

Eline Weijers, dat ben ik 🙂Eline Weijers

Ook ik ben moeder en elke dag ervaar ik de uitdaging om op zo’n manier met mijn zoon om te gaan zodat we elkaar werkelijk horen en begrijpen. Dat gaat mij de ene dag makkelijker af dan de andere dag, afhankelijk van hoe ik in mijn vel zit en wat er op mij afkomt. De dagen dat het mij wel lukt, zijn de dagen dat ik merk dat mijn kind sneller op mij reageert en de sfeer in huis meer ontspannen is.

Opvoeden is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid – en de laatste twee groeien waar de eerste heerst’.  Jan Ligthart

Ik ben er van overtuigd dat alle ouders zielsveel van hun kinderen houden dus de liefde is er. Wat ik je kan leren is wijsheid en geduld.

OvjH_Hartje

Gratis minicursus

21 januari: gratis online minicursus 'opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat?!'