straffen en belonen

Help! Mijn kind slaat en krijst

gratis online mini-cursus: do 20 februari om 20:30 uur

Wat kan je kind soms huilen met een stortvloed aan tranen. Je begrijpt niet waar die allemaal vandaan komen. Ze is weer even rustig. Maar er hoeft maar iets te gebeuren en die tranen zijn er weer. Dat gejengel en gemiep, poeh, het zuigt je energie weg.

Of juist de andere kant. Je kind die boos is en schreeuwt, slaat en schopt. Je bent soms wel bang voor die felheid en kracht. Regelmatig staat je hart even stil ‘oh jee, als de vaas maar niet op de grond valt’. Of angst om je andere kind die een mep krijgt en jij er te laat bij bent.

Wat kunnen die heftige emoties van je kind ook veel bij jou los maken. Af en toe zit je met je handen in het haar. Al die boosheid, al dat verdriet, oef, het valt je soms zwaar. Omdat je het ook niet altijd weet stuur je je kind weg om ‘af te koelen’ of je denkt ‘gewoon negeren, dan is het ook zo weer over’.

Toch voel je van binnen dat je hier eigenlijk wel wat mee moet. Je beseft dat je regelmatig de gevoelens van je kind onderdrukt of negeert. Op 1 of andere manier voelt dat niet goed.

Diep in je hart voel je dat je zo’n moeder niet wilt zijn. Je wilt je kind liefdevol opvoeden met aandacht en begrip ook als het heftige emoties laat zien.

Wil jij dit?

HET KAN.

Doe mee met de mini-cursus en ik vertel je alles over slaan, huilbuien en krijsen. Het is gratis en online dus gewoon thuis vanaf de bank.

gratis online mini-cursus

Help! Mijn kind slaat en krijst

Donderdag 20 februari om 20:30 uur.

Online in een besloten Facebook groep dus gewoon vanaf de bank thuis of waar je ook maar bent op dat moment.

Gratis minicursus 20 februari

20 februari om 20:30 uur minicursus 'Help! mijn kind slaat en krijst'

Ik ga je een heleboel inzichten en tips geven. Waar je ook meteen mee aan de slag kan.

Eline Weijers, dat ben ik 🙂Eline Weijers

Ook ik ben moeder en elke dag ervaar ik de uitdaging om op zo’n manier met mijn zoon om te gaan zodat we elkaar werkelijk horen en begrijpen. Dat gaat mij de ene dag makkelijker af dan de andere dag, afhankelijk van hoe ik in mijn vel zit en wat er op mij afkomt. De dagen dat het mij wel lukt, zijn de dagen dat ik merk dat mijn kind sneller op mij reageert en de sfeer in huis meer ontspannen is.

Opvoeden is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid – en de laatste twee groeien waar de eerste heerst’.  Jan Ligthart

Ik ben er van overtuigd dat alle ouders zielsveel van hun kinderen houden dus de liefde is er. Wat ik je kan leren is wijsheid en geduld.

OvjH_Hartje

Gratis minicursus 20 februari

20 februari om 20:30 uur minicursus 'Help! mijn kind slaat en krijst'