Doe ik het eigenlijk wel goed als ouder?

interactieve presentatie

op locatie én via livestream

Twijfel jij wel eens of je het goed doet als moeder of vader?

Dat je spijt hebt omdat je uit je slof bent geschoten naar je kind. Of je zit zo in je hoofd en in to-do-lijstjes waardoor je te weinig aandacht hebt voor je kind. Misschien merk je aan jezelf dat je graag de controle houdt en dat je jonge kind daar averechts op reageert. Je hebt verwachtingen over het ouderschap die niet kloppen met de werkelijkheid. Hoe komt het toch dat je kind je soms zo triggert? Alsof ze een open zenuw bij je raken.

Oef, opvoeden is echt vallen en opstaan. Voor jou en voor alle ouders.

Kom praten en luisteren naar de eigenWIJSheid van ouders die net als jij wel eens onzeker zijn in het opvoeden. Je gaat naar huis met een bredere en vooral mildere kijk op jezelf als ouder en op opvoeden.

Natuurlijk is er ruimte voor vragen en geef ik praktische tips!

Praktisch

Wanneer: Woensdag 7 oktober 2020

Tijd: Van 20:00 tot 21:45 uur, inloop vanaf 19:45 uur

Waar: Bibliotheek Lek & IJssel, Overtoom 7 in IJsselstein

Waar: tegelijkertijd ook via livestream 

Voor wie: Ouders / verzorgers van kinderen van 6 – 12 jaar

Kosten: Gratis

Aanmelden

Deelname is gratis.

Wel graag aanmelden door een e-mail te sturen aan: j.iljas@stichting-pulse.nl

Ook graag aanmelden voor het online bijwonen van de livestream door een e-mail te sturen aan: j.iljas@stichting-pulse.nl 

Eline Weijers, aangenaam

Wat kan kinderen opvoeden een uitdaging zijn. Je wordt dagelijks met jezelf geconfronteerd. Leerzaam en regelmatig ook erg vermoeiend.

Dan heb ik van die stemmetjes in mijn hoofd die maar door blijven zeuren. Dat ik niet zo kribbig moet doen, dat mijn kind het toch ook niet zo bedoeld, hoe het komt dat ik weer moe ben, waarom mijn man niet even inspringt….

Deze stemmetjes helpen mij niet in de situatie en ik voel me tekort schieten.

Alle ouders hebben dit soort momenten. We leggen voor onszelf de lat best hoog. We willen het zo graag goed doen voor onze kinderen en daardoor groeien de twijfels. 

Praten en luisteren over je twijfels als ouder laat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon 🙂

 

Eline Weijers

Week van de Opvoeding

Van 5 tot en met 11 oktober 2020 is het weer de Week van de Opvoeding. In heel Nederland worden allerlei activiteiten georganiseerd. Het thema is ‘staan en opvallen’. Een onderwerp dat mij op het lijf is geschreven want opvoeden is een uitdaging. Enorm genieten van je kinderen en ook wel eens twijfelen of je het goed doet. 

 

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).

Share This