fbpx

Hoe is het nu? cursus Verbinden opvoeden

Ik ben benieuwd hoe je de online cursus ‘Verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen’ hebt ervaren.

Het is waardevol om voor jezelf te kijken ‘waar sta ik nu’ als moeder of vader en waar sta ik in het opvoeden van mijn kinderen. Wat is er bij mezelf veranderd?

Dat wil je vasthouden als je innerlijk kompas. Dat kompas helpt je om op je ouderschapspad te blijven, ook op momenten als het minder lekker loopt.

Het beantwoorden van de onderstaande vragen helpt jou om je belangrijkste leerpunten scherp te krijgen en te onthouden en zo je innerlijk kompas te versterken. Daarom ontvang je via email ook een kopie van je antwoorden.

Natuurlijk wens ik je ook toe dat je een moment neemt om te vieren wat er allemaal verandert is in je gezin!

Tevens helpen jouw antwoorden mij om de cursus nog meer te optimaliseren naar wat ouders nodig hebben in hun ouderschap.

Geniet van elkaar! Heb het goed en volg je hart 🧡

Eline

Jouw ervaring met de online cursus Verbindend Opvoeden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wat zijn 5 of 6 steekwoorden die voor jou de cursus kenmerken?
Voordat je aan de cursus begon had je bepaalde verwachtingen. Heeft de cursus voldaan aan je verwachtingen? Gaf de cursus je meer of minder dan je verwachtte?
Hoe ben jij als moeder/ vader verandert door het volgen van deze cursus? Wat doe/ voel je nu anders dan voordat je de cursus begon?
Denk eens terug aan het moment dat je je aanmeldde voor deze cursus: welke vragen had je toen, waar liep je tegenaan in het opvoeden? En als je dan een sprongetje maakt naar nu. Wat heeft de cursus dan jou en je gezin gebracht?
Deze cursus was online met videolessen en opdrachten erbij. Je volgde de cursus in je eigen tempo en op je eigen moment. Hoe heb je dit ervaren? Werkte het voor je? Had je bepaalde dingen liever anders gehad?
Stel dat je de cursus zou aanbevelen aan een moeder of vader die je kent. Wat zou je dan zeggen?