fbpx

cursus Dat je kind beter luistert

plus

Moederdag actie ♥

 

♥ Moederdag actie ♥

Deze cursus plus de gratis masterclass ‘Help, ik ontplof!’

– over je geduld bewaren en hoe lastig dat soms is –

de masterclass is op woe 22 mei 20:15 uur + replay

Moederdag actie! Het is zondag 12 mei Moederdag. Om jouw moederschap te vieren en om erin te groeien heb ik iets speciaals. Als je uiterljk 12 mei (eerder mag natuurlijk ook) deze cursus aanschaft dan kun je woensdag 22 mei via Zoom gratis meedoen met de masterclass ‘Help, ik ontplof!’. De masterclass gaat over je geduld bewaren en hoe lastig dat soms is. Van de masterclass komt ook een replay die je een maand lang kunt terugkijken.

Cursus voor ouders met jonge kinderen

Na aankoop kun je meteen met de cursus beginnen.

favicon

Jij wilt als moeder er helemaal zijn voor je kinderen. Met oog en oor zodat ze hun grote en kleine angsten, zorgen, triomfen en avonturen bij je kwijt kunnen. Je wilt een veilige haven voor ze zijn waar ze altijd naar toe kunnen.

Maar….

Als je kind niet luistert….dat haalt het slechtste in je naar boven en dan ben je echt geen veilige haven meer.

Als je alles 3x moet vragen, het lijkt alsof je tegen een muur praat en je heel lang je geduld hebt bewaard dan is bij jou gewoonweg de rek eruit.

Je voelt je gefrustreerd, moedeloos en machteloos. Je energie lekt als een tierelier het putje in.

Heb jij dit ook?

Volg dan de online mini-cursus waarin ik je leer anders te reageen op je kind als hij niet luistert. Die andere reactie zorgt ervoor dat je  meer in contact bent met je kind waardoor je kind beter gaat luisteren en meewerken.

Gaat het bij jou thuis ook zo?

 

Dan gaan er van die zinnetjes door je hoofd als:

‘Waar heb ik dit aan verdiend?’
‘Waarom kunnen ze niet meteen doen wat ik vraag? Zo moeilijk is het toch niet?!’
‘Wat doe ik verkeerd?’
‘Praat ik Chinees of zo?!’
‘Hoe krijg ik voor elkaar dat mijn kind WEL luistert?’

Als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je te soft met de kinderen bent….

Om jou te helpen dat je kind wél luistert en dat jij wél die veilige haven bent (en blijft), heb ik de online mini-cursus ‘dat je kind beter luistert’ gemaakt!

Je kind van Oost-Indisch doof naar oud Hollands luisteren.

En nee, niet door je kind te straffen, te negeren of tegen je kind uit te vallen. Ook niet door je kind te paaien met iets leuks of lekkers in het vooruitzicht.

Is dit wat jij wil? Laat mij je dan helpen!

We zijn ons weer bewuster van onszelf in het contact met onze kinderen. Vooral de “niet-boodschap” was confronterend (want oef, wat zeg ik dat snel). Inspirerende cursus, heel fijn! Eline, nogmaals dank!

Pien

moeder van 2 dochters (8 en 7 jr)

De voorbeelden die Eline geeft zijn beeldend en sluiten aan bij het alledaagse leven, dingen waar ik tegenaan loop.

Juanita

moeder van 2 kinderen (4 en 3 jr)

tijdens de cursus ben ik jouw ‘persoonlijke’ opvoedcoach en help ik je naar meer verbinding met je kind zodat je kind beter gaat luisteren.   

Ja, dit wil ik! (+ gratis masterclass)

Hoe dan wel?

In de cursus ga ik je laten zien hoe je vanuit verbinding en ontspanning je kind kan laten meewerken als…
….het ’s ochtends tijd is om aan te kleden en tanden te poetsen
….je op tijd de deur uit wilt
….je kind moet stoppen met het spelletje op zijn tablet
….het nodig is om op te ruimen
….ze ’s avonds naar bed gaan.

Een cursus vol met inzichten, inspiratie en praktische tips die WEL werken. Beloofd!

Waarbij het niet voelt alsof je continu je kind aan het corrigeren bent.
Waardoor de dagelijkse doe-en-moet-dingen makkelijker en sneller gaan.
De sfeer in huis een stuk positiever en gezelliger wordt.
Jij precies weet wat te doen zonder boos te worden of je moedeloos te voelen.
Zodat je meer energie over houdt en meer kan genieten van moeder zijn 🙂

Wat een leuke, leerzame mini-cursus, lekker in eigen huis. Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en eye-openers gaf. 

– Yvonne

Ja, dit wil ik! (+ gratis masterclass)

Wie is Eline Weijers?

Ik ben Eline Weijers, opvoedcoach en moeder van een zoon (2009). Als kind las ik al graag levensverhalen. Die voorliefde voor levensverhalen zorgde ervoor dat ik als opvoedcoach in mijn praktijk Ouderschap vanuit je Hart gezinnen begeleid om zo bij te dragen aan ‘stukjes hemel op aarde’.  Puttend uit 20 jaar ervaring als trainer & coach, gecertificeerd Aware Parenting coach en 14 jaar moederschap.

Kinderen opvoeden kan namelijk een flinke uitdaging zijn. Ook ik word als moeder dagelijks met mezelf geconfronteerd. Het is mijn missie en passie om 100.000 ouders te inspireren over verbindend opvoeden zonder te hoeven straffen of belonen. Waardoor je kind vanuit jou voelt ‘ik ben oké’. Dat gevoel van er mogen zijn zoals je bent is de basis die je kind nodig heeft om uiteindelijk uit te groeien tot een volwassene met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaam. Die basis wordt mede gevormd door jou.

Daarom deze cursus zodat jij als moeder kan groeien in je moederschap waardoor je kind beter gaat luisteren

Ervaringen van ouders

Thuis allemaal wat makkelijker gaat

Wij zijn enthousiast over de cursus die we bij Eline volgden. We merken dat het thuis allemaal wat makkelijker gaat. Omdat we de cursus samen hebben gedaan kunnen we elkaar helpen op momenten dat het even niet lukt. Bijvoorbeeld als je door vermoeidheid of stress terug valt op dreigen met straf. We hebben Eline ervaren als positief en ze weet waar ze het over heeft.  

Claudia Wessels en Jeroen Wesdorp

ouders van 2 dochters (4 en 1,5 jaar)

Waardevol, stelt door waar nodig

Waardevolle mini-cursus gevolgd. Ben me van veel dingen bewust geworden. Eline is positief, probeert op een respectvolle manier met iedereen om te gaan, is betrokken en stelt door waar nodig. Ze is super enthousiast en aan alles is te merken dat het helpen bij opvoedproblemen haar grote passie is!

Marye Dammer-Miljoen

Ongelofelijk veel opgeleverd!

Deze mini-cursus heeft mij ongelooflijk veel opgeleverd! De benadering was steeds positief en stimulerend om zelf aan de slag te gaan. Soms ook confronterend. Eline haar betrokkenheid en coaching was goed voelbaar. Wanneer je worstelt met het ouderschap en je bent een beetje door je inspiratie heen over hoe je patronen en gewoontes moet ombuigen, dan raad ik beslist Eline’s adviezen aan.

Anita Willems

moeder van 2 dochters (6 jaar)

Spijker op z’n kop moment!

Ben helemaal weg van hoe je dingen aanpakt en heel bespreekbaar maakt. Erg leerzaam en interessant, maar ook gewoon leuk om eens goed te bedenken hoe de dagelijkse dingen gaan. Goh zeg, en ook een spijker op z’n kop moment! Veel succes met je prachtige werk, en nogmaals bedankt Eline!

Anoniem

moeder van 2 dochters (6 en 3 jaar)

Eye-openers, positieve persoonlijkheid

Wat een leuke, leerzame mini-cursus, lekker in eigen huis! Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en een aantal eye-openers gaf. Ik kijk er naar uit meer van haar te leren. 

Yvonne Elvira

moeder van een zoon (7) en dochter (3)

Bewust van hoe vaak je ‘niet’ zegt

Wat fijn dat ik me voor de mini-cursus heb aangemeld. Ik volg het met plezier! Ik vind dat je heel prettig en duidelijk bent. Ook de tips zijn handig. Gister heb ik de opdracht van dag 1 gedaan. Ik heb mijn man gezellig mee laten doen. We hebben erg veel lol erom gehad en het maakte ons ook bewust van hoe vaak je “niet” zegt. Het is fijn om op een positieve manier met opvoeden bezig te zijn!

Andreea

moeder van 1 dochter (1,5 jaar)

Praktisch

Moederdag actie! Het is zondag 12 mei Moederdag. Om jouw moederschap te vieren en om erin te groeien heb ik iets speciaals. Als je uiterljk 12 mei (eerder mag natuurlijk ook) deze cursus aanschaft dan kun je woensdag 22 mei via Zoom gratis meedoen met de masterclass ‘Help, ik ontplof!’. De masterclass gaat over je geduld bewaren en hoe lastig dat soms is. Van de masterclass komt ook een replay die je een maand lang kunt terugkijken.

Wanneer? Je kunt deze cursus op elk moment beginnen. Na jouw aankoop heb je toegang tot alle videolessen en materialen. De cursus duurt 2 weken. Je hebt 3 maanden toegang tot alle inhoud.

Hoe? De cursus is online. Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord waarna je zelf kan inloggen. Na inloggen heb je direct toegang tot alle videolessen, het werkboek en de artikelen. Je volgt de cursus op je eigen tempo en op de momenten die jou uitkomen.

Kosten?  Deze cursus bied ik aan voor €37,- + gratis masterclass ‘Help, ik ontplof!’

Algemene voorwaarden: De algemene voorwaarden van Ouderschap vanuit je Hart gelden uiteraard ook voor deze mini-cursus.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd per week ben ik kwijt aan de cursus? Als je een uur tot anderhalf uur per week en dat 2 weken lang doet dan heb je de cursus gevolgd. De videolessen duren in totaal zo’n anderhalf uur. Verder heb je de opdrachten in het werkboek.  

Kan ik de cursus ook op mijn telefoon volgen? Ja, je kunt de cursus zowel op je laptop als op je telefoon volgen. 

Hoelang heb ik toegang tot de cursus? De cursus duurt 2 weken. Je hebt 3 maanden toegang tot alle inhoud van de cursus. 

Ik ben een vader, kan ik wel meedoen? Ik zie dat je overal schrijft en praat over moeders, is het wel de bedoeling dat ik als vader meedoe? Ja, vaders zijn net zo welkom dus meld je gerust aan.

Heb je een andere vraag? Stuur me gerust een bericht op eline@ouderschapvanuitjehart.nl

Ja, dit wil ik! (+ gratis masterclass)