fbpx

Tussenevaluatie cursus Verbindend Opvoeden

Ondertussen zitten we zo ongeveer op de helft van de cursus Verbindend Opvoeden. Een mooi moment om eens te kijken hoe de cursus bij jou gaat. Hieronder vind je een aantal vragen om voor jezelf de balans op te maken. Wat is er al veranderd? Waar wil ik nog meer mee aan de slag? Jouw feedback helpt mij ook om de cursus nog beter te maken. Alvast bedankt voor het invullen. Met liefde 🧡 Eline

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Als je je mail adres invult dan ontvang je automatisch een mail met je eigen antwoorden. Fijn om nog eens terug te lezen of met iemand over te hebben.
Winst die er bijvoorbeeld voor zorgt dat je met je kind echt een andere interactie en verbinding merkt. Of dat je merkt dat bepaalde lastige situaties makkelijker opgelost worden. Winst op welke manier dan ook.
Voordat je aan de cursus begon had je bepaalde verwachtingen. Ben je op de goede weg om je verwachtingen te realiseren?*
Als je aan het begin van de cursus de vragenlijst 'jouw start met de cursus Verbindend Opvoeden' hebt ingevuld, kun je deze teruglezen om zo weer scherp te hebben waar jouw aandachtspunten zitten.
Alles wat je in deze cursus aangereikt krijgt is gebaseerd op het verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen. Meer achter het gedrag van je kind kijken om te zien wat er aan de hand is. Merk je verschil in de interactie met je kind?*
Ik kan, daar waar nodig en wenselijk, in de komende periode bijsturen. Deel gerust wat jou gaat helpen om nog meer uit deze cursus te halen zodat jij kan groeien in je ouderschap.
Hoe ervaar je de opzet van de cursus? Videolessen, werkboek, verdiepingssessies met mij, What's app groep....*
Denk ook aan wat mag meer, minder, anders.
Dit kan ook iets persoonlijks zijn wat je fijn vindt als ik ervan op de hoogte ben.

Eline Weijers

Bedankt!

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).