fbpx
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 37,00

Welkom in deze korte en krachtige cursus over ‘dat je kind beter luistert’!

In de top 3 van frustraties van ouders staat ‘dat mijn kind niet luistert’. Het kan veel met je doen. Het maakt je boos of verdrietig, je verheft je stem, stuurt je kind weg of zegt onaardige dingen. Omdat ik in mijn praktijk zo veel ouders hoor zeggen ‘ik baal er van als mijn kind niet luistert’, besloot ik deze mini-cursus te maken.

Door deze cursus te volgen sluit jij je aan bij een groeiende groep ouders die meer uit hun ouderschap willen halen. Moeders en vaders die net als jij, vanuit begrip en aandacht willen reageren op lastig en soms ook ongewenst gedrag van hun kind. Jij bent een moeder of vader die zich door middel van deze mini-cursus nog meer gaat verdiepen in hoe kinderen zich ontwikkelen en wat ze daarbij van jou nodig hebben.

Wat ik ga doen in deze korte cursus is je laten ervaren door inzichten en praktische tips dat als je het anders aanpakt met je kind, dat je kind beter luistert, je minder strijd hebt, je zelf meer energie overhoudt en dat het gezelliger is in huis. Concreet ga je hier aan werken:

  1. Dat je je kind kan corrigeren waarbij het voor jullie beiden niet als corrigeren voelt;
  2. Hoe je je kind duidelijkheid kan geven zodat de dagelijkse doe-en-moet dingen sneller en makkelijker gaan
  3. Hoe je de sfeer in huis, ook op minder gezellige momenten, positiever kan maken
  4. Dat je groeit in je moederschap.

 

 

Ik wens je een cursus toe die vol zit met aha-momenten, zuchten van verlichting (‘oh, heeft mijn kind daar last van’ en ‘oh, zit dat zo’) en plezier!

Stuur mij gerust een email op eline@ouderschapvanuitjehart.nl als je ergens niet uitkomt.

Geniet van elkaar! Heb het goed en volg je hart 🧡 

Eline