fbpx

Kennismaken met mij

Heb jij dat ook:

  • Je wilt uit de strijd blijven met je kind maar elke keer zit je er toch weer in.
  • Je bent er moe van dat je kind niet luistert of meewerkt met al die gewone dagelijkse dingen. Aan tafel komen zitten, speelgoed opruimen, tandenpoetsen of op tijd de deur uit.
  • Je weet niet goed om te gaan met de driftbuien van je kind, met de koppigheid als je kind iets niet wilt, met het jengelen en om alles huilen.
  • Je hebt al van alles geprobeerd: aardig blijven, boos worden, belonen met stickers of een snoepje, negeren of straf geven.

Achteraf voel je je rot en schuldig dat je boos bent uitgevallen naar je kind. Je voelt je de politieagent van jullie gezin. Je voelt je als moeder tekort schieten en je slaapt er regelmatig slecht van.

Hoe zou het voor je zijn als je dat gevoel niet meer hebt?

Dat je meer geduld hebt. Frustratie en onmacht zijn verleden tijd. Je begrijpt beter waar het gedrag van je kind vandaan komt en kunt er beter mee omgaan. Er is meer rust en gezelligheid in je gezin. Dat al die dagelijkse dingen makkelijker en sneller gaan. Dat je eind van de dag het gevoel hebt dat je een goede moeder bent.

Waarom zou jij geen moeder kunnen zijn die opvoedt vanuit aandacht en verbinding?

In een gratis kennismaking van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips waarmee je direct aan de slag kunt om nog meer die moeder te zijn die opvoedt vanuit aandacht en verbinding.

Voor onze kennismaking krijg je van mij een paar korte vragen waarvan ik het fijn vindt als je die voorafgaand wilt beantwoorden. Zo kan ik mij afstemmen op jou en je gezin zodat ik in dat half uur de tips kan geven die voor jou echt verandering gaan brengen.

 

Vraag dan nu die kennismaking aan…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).