fbpx

DIGITAAL KOPJE THEE MET ELINE

Heb jij dat ook:

  • Je wilt uit de strijd blijven met je kind maar elke keer zit je er toch weer in.
  • Je bent er moe van dat je kind niet luistert of meewerkt met al die gewone dagelijkse dingen. Aan tafel komen zitten, speelgoed opruimen, tandenpoetsen of op tijd de deur uit.
  • Je weet niet goed om te gaan met de driftbuien van je kind, met de koppigheid als je kind iets niet wilt, met het jengelen en om alles huilen.
  • Je hebt al van alles geprobeerd: aardig blijven, boos worden, belonen met stickers of een snoepje, negeren of straf geven.

Achteraf voel je je rot en schuldig dat je boos bent uitgevallen naar je kind. Je voelt je de politieagent van jullie gezin. Je voelt je als moeder tekort schieten en je slaapt er regelmatig slecht van.

Hoe zou het voor je zijn als je dat gevoel niet meer hebt?

Dat je meer geduld hebt. Frustratie en onmacht zijn verleden tijd. Je begrijpt beter waar het gedrag van je kind vandaan komt en kunt er beter mee omgaan. Er is meer rust en gezelligheid in je gezin. Dat al die dagelijkse dingen makkelijker en sneller gaan. Dat je eind van de dag het gevoel hebt dat je een goede moeder bent en energie over hebt.

Klopt dit voor jou?

  • Je bent klaar met elke keer weer strijd en niet luisteren of tegenwerken van je kind.
  • Je wilt nu écht stappen gaan nemen waardoor het wel gaat lukken om die ontspannen, liefdevolle moeder te zijn op alle momenten.
  • Je beseft ook dat dit niet vanzelf gaat. Dit gaat van jou vragen dat je bereid bent om tijd, energie en aandacht te investeren.
  • Je voelt dat met hulp van mij dit ook echt werkelijkheid kan worden.

Hoe gaat zo’n kopje thee?

Je wilt graag hulp bij jullie opvoeduitdagingen maar twijfelt welke begeleiding bij je past. Ik denk graag met je mee.

Vertel me in het bericht hieronder wat jullie situatie is, waar jullie tegen aan lopen en hulp bij willen en hoe je zou willen dat het eigenlijk in je gezin zou gaan (je droom scenario).

Op werkdagen hoor je binnen 48 uur van me terug. Afhankelijk van je situatie kijk ik of ik degene ben die jou kan helpen met de vragen die jij hebt rond opvoeden en ouderschap. 

Als ik inschat dat ik je kan helpen dan gaan we samen een digitaal kopje thee drinken. Dit is een gesprek van een half uur via Zoom. 

De bedoeling van het gesprek is om vooral te kijken; wat is er nodig voor jou en welke hulp van mij gaat jou daar dan het beste bij helpen. 

Vertel me hier wat je bezig houdt…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).