fbpx

Vragen over het GROTE mama vakantie DOEboek

Ik hoop dat je hebt genoten van de tips en dat mede daardoor in je gezin je meer verbinding hebt ervaren en nieuwe ontdekkingen hebt gedaan. Ook volgende zomer wil ik graag weer veel ouders inspireren met het GROTE mama vakantie DOEboek. Daarom hoor ik graag hoe jij het DOEboek hebt ervaren. Leuk? Inspirerend? Iets gemist? Wil je de onderstaande vragen beantwoorden? Dank je wel alvast voor je hulp! Eline

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Welk cijfer tussen 1 en 10 geef jij het DOEboek?*
Een tip die jou echt een andere ervaring en verbinding met je kind gaf. Of een tip die ervoor zorgde dat bepaalde lastige situaties makkelijker opgelost werden.
Alle tips en informatie in het DOEboek zijn gebaseerd op het verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen. Achter het gedrag van je kind kijken om te zien wat er aan de hand is. Heb je dit gemerkt in de interactie met je kind?*
Mogelijk dat je door de tips in het DOEboek een opvoedvraag hebt waar je een keer met mij over wilt sparren. (Zo'n gesprek is gratis en vrijblijvend.)*

Eline Weijers

Bedankt!

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).