fbpx

Dank je wel voor je aanvraag van het e-book!

Je hebt net het e-book ‘3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt’ aangevraagd. Binnen een paar minuten ontvang je in je inbox een email met daarin de download link naar het e-book.

Eline Weijers

 

OEPS

Oeps, niets in je inbox? Check je spam

Mocht je binnen een paar minuten niets ontvangen hebben dan kan het zijn dat de email in je SPAM (junk, ongewenst) folder is beland. Kijk dan ook even daar. Heb je een hotmail emailadres? Dan is de kans groot dat de mail in je spam zit. 

 

DOE JE MEE?

Gratis online webinar 24 juni om 20:15

Ik nodig je uit om mee te doen aan het gratis online webinar ‘De 4 stappen voor het liefdevol begrenzen van ‘ongewenst’ gedrag van je kind’.

Dit webinar geef ik maandag 24 juni om 20:15 – 21:15 uur. In dit webinar ga je onder andere ontdekken:

  • De 4 stappen van wat er in de basis bij jou nodig is om liefdevol te kunnen begrenzen
  • In welke valkuil 90% van de ouders stapt als hun kind ‘ongewenst’ gedrag laat zien met als gevolg nog meer strijd en gedoe.
  • Dat liefdevol begrenzen niet zweverig is en ook niet betekent dat je steeds je kind zijn zin geeft (verre van dat!).
  • Welke 2 aspecten van straffen en belonen ervoor zorgen dat je kind minder zelfvertrouwen en een minder positief zelfbeeld opbouwt.
  • De nummer 1 reden waardoor je kind een heftige bui heeft zodat je daar in je reactie rekening mee kan houden.
  • Praktische situaties met alternatieven voor straffen en belonen

Dit zeggen ouders die eerder met het webinar meededen:
Ik vind de kindbril opzetten een hele waardevolle tip!!!
• Op een fijne manier wist je concreet te maken hoe wij ouders kunnen opvoeden zonder gebruik te maken van straffen en belonen. Erg waardevol!
• Ik word vooral getriggerd door de belevingswereld van het kind. Dat je daar bij aan wilt sluiten.
• Klinkt erg interessant en je presenteert het erg praktisch.

Doe je mee? Klik hier om je aan te melden.

 

VOLG MIJ

Volg mij op social media

Op mijn social media deel ik bijna dagelijks inzichten, mijmeringen en tips over verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen. Ook deel ik een kijkje achter de schermen: wie is Eline en hoe vergaat het mij als moeder 🙂

Alvast inspiratie lezen?

Je geduld bewaren, vind je dat ook zo moeilijk?!

Je geduld bewaren, vind je dat ook zo moeilijk?!

Je geduld bewaren, vind je dat ook zo moeilijk?!

Je kind blijft zeuren of luistert niet. Je voelt dat je geduld op raakt. En dan val je uit tegen je kind. Ervaar jij dat je geduld bewaren soms een gevecht met jezelf is? Mij overkomt het heus wel eens. En na mijn…

Een slaapliedje zingen kan helpen om je kind zich veilig te laten voelen

Een slaapliedje zingen kan helpen om je kind zich veilig te laten voelen

Een slaapliedje zingen kan helpen om je kind zich veilig te laten voelen

Slaap. Wat is dat een onontbeerlijk goed! Iemand zei me eens dat je langer zonder eten kan dan zonder slaap. Ik geloofde het meteen. In die tijd sliep mijn zoon nog niet door en wat kan dat ongelofelijk uitputtend zijn. Gebroken…

Ze hebben kritiek op hoe je opvoedt

Ze hebben kritiek op hoe je opvoedt

Ze hebben kritiek op hoe je opvoedt

Laatst dacht ik weer aan deze vraag die een moeder in mijn praktijk stelde “we gaan met de hele familie een weekend weg en verblijven in 1 huis met elkaar. Iedereen heeft een eigen manier van opvoeden. Hoe houd je het leuk?” Ik krijg…

Zij gingen je voor.

Echt het diepe in. Zoveel rust in ons gezin.

Ik volgde de cursusdag ‘opvoeden zonder straffen en belonen ‘ bij Eline. Ik pluk hier nog elke dag de vruchten van en het heeft ons gezin zoveel rust gegeven! Het was zo’n leerzame dag en we zijn echt het diepe in gegaan. Ik ben Eline en de ouders zo dankbaar voor deze dag want het heeft mij net even die handvaten en inzichten gegeven die ik miste. Eenmaal thuis merkte ik dat ik eigenlijk meteen dit kon toepassen zonder er echt over na te denken. Het klopt nu gewoon zo voelt het en alles stroomt beter en dit geeft zoveel rust in ons gezin. Dank je Eline voor wat je doet en voor wie je bent! Jij maakt de wereld een stukje mooier!

Lieke Rietvelt

moeder van een zoon (3 jaar)

Wereld van verschil. Ons gezin gered.

Dank je wel Eline voor je tijd, je hulp, en je tips. Ik had in het begin nog geen vertrouwen in enig effect maar jouw tips maken een wereld van verschil. Kan je nagaan. We zijn er nog lang niet. Maar het scheelt echt al de wereld. Ik denk oprecht dat de beslissing jou om hulp te vragen, ons als gezin heeft gered. En ook al gaat het met vallen en opstaan heb ik wel meer vertrouwen dat wij het gaan redden met zijn 4!

Sabine de Hoop

moeder van een zoon (4 jaar) en dochter (2 jaar)

Rust en vrijheid. Leukere moeder.

Ik kwam bij Eline voor individuele coaching omdat ik last had van enorm veel stress om mezelf en de invloed van mijn stress op mijn gezin en op mij als moeder. Het grootste leermoment was toen mij duidelijk werd wat een invloed mijn welzijn had op de rest van het gezin. Als ik niet lekker in mijn vel zit dan zit iedereen niet helemaal lekker in zijn vel. De bewustwording van hoe ik zelf in elkaar zit. Met bewustwording heb ik keuze gekregen en dat geeft me rust en vrijheid. Nu ben ik een leukere moeder en partner en heb meer liefde voor mezelf. Eline is een heel prettig mens. Ze gaf mij het gevoel gehoord te worden zonder dat ze ging oordelen. Ze geeft ruimte en laat vooral zelf ervaren en ontdekken en toch blijft ze bij mij. De oefeningen die ze aan mij gaf kwamen altijd op het juiste moment en sloten aan op waar ik op dat moment in mijn leerproces zat.

Annette Barahona

moeder van een zoon (7 jaar) en dochter (3 jaar)

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.  
Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.