fbpx

Gratis online 4-daagse ‘100x meer geduld’

Gratis online opvoed coaching voor moeders met jonge kinderen

4 dagen – 4 trainingen – 4 opdrachten

8 – 11 maart 2020, 20:30 – 21:30 uur

favicon

Voel jij je regelmatig uitgedaagd in je moederschap, verlies je vaker dan je lief is je geduld en voel je je later daar enorm schuldig over? En wellicht ook nog eens een slechte moeder? Hoe moet dat nou met je kinderen die je het liefst achter het behang wil plakken? 

Doe dan mee met deze 4-daagse en ga de uitdaging aan en laat mij jou coachen naar 100x meer geduld.

4 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ opvoedcoach tijdens de 4 dagen challenge om als moeder te groeien in je moederschap door 100x meer geduld!

Gaat het bij jou thuis ook zo?

 

Hoe je kind reageert en doet, je wordt erin meegezogen en het haalt de slechtste versie van jezelf naar boven. Je schiet uit je slof, staat te schreeuwen als een viswijf en zegt echt onaardige dingen. Daar baal je achteraf zo enorm van!

De ene keer heb je het idee dat je te snel ‘nee’ zegt en de andere keer, als je moe bent, doe je wel heel makkelijk. Je vraagt je af ‘heb ik nou moeite met het aangeven van grenzen of voel ik me eigenlijk schudig omdat ik wellicht niet genoeg tijd en aandacht heb voor mijn kinderen?’

 Je twijfelt over van alles en daardoor neem je halve of geen beslissingen.

Of het nu is omdat je zelf de touwtjes in handen wilt houden, het graag errug goed doet, onzeker wordt van kritiek of moeite hebt met je grenzen aangeven. Of het nu dit of dat is, je lontje wordt korter naar je kinderen.      

Als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je vaak te soft met de kinderen bent.

Herken jij jezelf in deze situatie? Laat mij je dan helpen! 

Schrijf je gratis in voor mijn 4 dagen uitdaging naar meer geduld:

Wat gaan we doen?

 

Van maandag 11 maart tot en met donderdag 8 maart gaan we samen aan de slag. We duiken deze 4 dagen in het moederschap en de uitdagingen die het brengt. Verwacht dat ik je inzichten en tips geef. Verwacht ook dat ik je in de spiegel laat kijken.

Want alles begint bij jou als je het hebt over je kinderen opvoeden. Daarom is dit ook een challenge: daag jezelf uit (en ik help je daarbij) en kom er achter waar je gevoeligheden en je blinde vlekken zitten. Je kent het wel, dat je kind bij jou net op dat knopje weet te drukken waardoor je je plofrandje bereikt.

Daarom deze 4 dagen vol inspiratie, mijn enthousiasme en mijn kennis. We gaan in deze periode iedere dag SAMEN aan de slag. Met een live training waarin ik het onderwerp en de opdracht van de dag met je bespreek. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarmee we de juiste mindset zetten zodat jij de uitdagingen van je jonge gezin aan kan.

Wil je het optimale uit deze 4-daagse halen? Reserveer dan van 8 t.m. 11 maart iedere dag tussen 20:30 – 21:30 uur vast een uur in je agenda voor de live training en ook een half uur om aan de opdracht te werken. Want door alleen te luisteren gaat er weinig veranderen. Juist het in praktijk brengen in je gezin zorgt ervoor dat er daadwerkelijk beweging en verandering komt in jouw moederschap.

Eline Weijers

Met wie ga je deze challenge aan?

Met mij, Eline Weijers, opvoedcoach en moeder van een zoon (2009). Als kind las ik al graag levensverhalen. Die voorliefde voor levensverhalen zorgde ervoor dat ik als opvoedcoach in mijn praktijk Ouderschap vanuit je Hart gezinnen begeleid om zo bij te dragen aan ‘stukjes hemel op aarde’.  Puttend uit 20 ervaring als trainer & coach, gecertificeerd Bewust Ouderschap coach en 11 jaar moederschap.

Kinderen opvoeden kan namelijk een flinke uitdaging zijn. Ook ik word als moeder dagelijks met mezelf geconfronteerd. Het is mijn missie en passie om 100.000 ouders te inspireren over liefdevol opvoeden zonder te hoeven straffen of belonen. Waardoor je kind vanuit jou voelt ‘ik ben oké’. Dat gevoel van er mogen zijn zoals je bent is de basis die je kind nodig heeft om uiteindelijk uit te groeien tot een volwassene met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaam. Die basis wordt mede gevormd door jou.

Daarom geef ik deze gratis challenge zodat jij als moeder kan groeien in je moederschap door 100x meer geduld!

Ervaringen van moeders

Thuis allemaal wat makkelijker gaat

Wij zijn enthousiast over de cursusdag die we bij Eline volgden. We merken dat het thuis allemaal wat makkelijker gaat. Omdat we de cursus samen hebben gedaan kunnen we elkaar helpen op momenten dat het even niet lukt. Bijvoorbeeld als je door vermoeidheid of stress terug valt op dreigen met straf. We hebben Eline ervaren als positief en ze weet waar ze het over heeft.  

Claudia Wessels en Jeroen Wesdorp

ouders van 2 dochters (4 en 1,5 jaar)

Waardevol, stelt door waar nodig

Waardevolle mini-cursus over straffen en belonen gevolgd. Ben me van veel dingen bewust geworden. Eline is positief, probeert op een respectvolle manier met iedereen om te gaan, is betrokken en stelt door waar nodig. Ze is super enthousiast en aan alles is te merken dat het helpen bij opvoedproblemen haar grote passie is!

Marye Dammer-Miljoen

Ongelofelijk veel opgeleverd!

Deze challenge heeft mij ongelooflijk veel opgeleverd! De benadering was steeds positief en stimulerend om zelf aan de slag te gaan. Soms ook confronterend. Eline haar betrokkenheid en coaching was goed voelbaar. Wanneer je worstelt met het ouderschap en je bent een beetje door je inspiratie heen over hoe je patronen en gewoontes moet ombuigen, dan raad ik beslist Eline’s adviezen aan.

Anita Willems

moeder van 2 dochters (6 jaar)

Spijker op z’n kop moment!

Ben helemaal weg van hoe je dingen aanpakt en heel bespreekbaar maakt. Erg leerzaam en interessant, maar ook gewoon leuk om eens goed te bedenken hoe de dagelijkse dingen gaan. Goh zeg, en ook een spijker op z’n kop moment! Veel succes met je prachtige werk, en nogmaals bedankt Eline!

Anoniem

moeder van 2 dochters (6 en 3 jaar)

Eye-openers, positieve persoonlijkheid

Wat een leuke, leerzame minicursus van 4 avonden, lekker in eigen huis! Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en een aantal eye-openers gaf. Ik kijk er naar uit meer van haar te leren. 

Yvonne Elvira

moeder van een zoon (7) en dochter (3)

Bewust van hoe vaak je ‘niet’ zegt

Wat fijn dat ik me voor de Challenge heb aangemeld. Ik volg het met plezier! Ik vind dat je heel prettig en duidelijk bent. Ook de tips zijn handig. Gister heb ik de opdracht van dag 1 gedaan. Ik heb mijn man gezellig mee laten doen. We hebben erg veel lol erom gehad en het maakte ons ook bewust van hoe vaak je “niet” zegt. Het is fijn om op een positieve manier met opvoeden bezig te zijn!

Andreea

moeder van 1 dochter (1,5 jaar)

Wat levert deze challenge je op?

 

Geduld. Elke dag ga je aan de slag met de mega veel tips en inzichten waardoor jij 100x meer geduld gaat hebben.

Vertrouwen. Vertrouwen dat ook jij het kunt. Vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is. Vertrouwen zorgt ervoor dat je je een ‘goede’ moeder voelt en dat geeft je vleugels.  

Inzicht. Een blik in de spiegel in wie jij bent en wilt zijn als moeder, voor jezelf en je kind. Inzicht maakt de weg voor je vrij om andere keuzes te maken in je moederschap.

Groeien in je moederschap. Door reflectie, vragen stellen en uitwisseling met andere moeders groei je in je moederschap.

Kennis en gouden tips. Als je beter weet kun je beter doen. Het maakt dat je niet ‘zomaar wat doet’ maar je weet wat je moet doen (en laten) om je kinderen liefdevol op te voeden.

En nog veel meer… want we gaan tenslotte 4 dagen samen aan de slag!

Voel je aan alles dat het NU jouw tijd is? Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? Dan ben ik er deze 4 dagen voor jou. Start door je hieronder in te schrijven! En dan zie ik je heel graag vanaf 8 maart om 20:30 uur. Ben je er klaar voor om te groeien in je moederschap? Zorg dan dat je erbij bent!

Praktisch

Waar? Het is online dus vanaf thuis of waar je ook bent op dat moment.

Wanneer? maandag 8 maart t.m. donderdag 11 maart

Tijd? elke dag van 20:30 tot 21:30 uur

Hoe? via een FB live in een besloten Facebook groep

(heb je geen Facebook? geen probleem, je ontvangt elke dag van mij een email met de video en opdracht dus doe mee en meld je aan)

Kosten?  gratis

Antwoord op de 3 meest gestelde vragen

  1. Ik heb geen Facebook, kan ik dan wel meedoen? Ja, zeker! Meld je aan en je krijgt elke dag van mij een email met de link naar de video plus de opdracht.
  2. Ik kan niet elke avond van 20:30 tot 21:30 uur, kan ik terugkijken? Ja, je kunt terugkijken. Je kunt of in de besloten Facebook groep terugkijken of je kunt met de link uit de mail de video terugkijken. 
  3. Ik ben een vader, kan ik wel meedoen? Ik zie dat je overal schrijft en praat over moeders, is het wel de bedoeling dat ik als vader meedoe? Ja, vaders zijn net zo welkom. Ik richt mij op moeders daar dat met name mijn klanten en volgers zijn. Maar vaders kunnen natuurlijk ook meedoen dus meld je gerust aan.

Heb je een andere vraag? Stuur me een app of bel me op 06-30940849 of stuur een email naar eline@ouderschapvanuitjehart.nl