fbpx

Masterclass Help, ik ontplof!

 

over je uitgedaagd voelen door je kind, daardoor je geduld verliezen en over hoe je veel meer invloed krijgt om je plofrandje in de hand te houden

22 mei 2024, 20:15 – 21:45 uur

via Zoom + replay

favicon

Voel jij je regelmatig uitgedaagd in je moederschap, verlies je vaker dan je lief is je geduld en voel je je later daar enorm schuldig over? En wellicht ook nog eens een slechte moeder? Hoe moet dat nou met je kinderen die je het liefst achter het behang wil plakken? 

Doe dan mee mee met de masterclass Help, ik onplof! en laat mij jou coachen naar 100x meer geduld.

Gaat het bij jou thuis ook zo?

 

Hoe je kind reageert en doet, je wordt erin meegezogen en het haalt de slechtste versie van jezelf naar boven. Je schiet uit je slof, staat te schreeuwen als een viswijf en zegt echt onaardige dingen. Daar baal je achteraf zo enorm van!

De ene keer heb je het idee dat je te snel ‘nee’ zegt en de andere keer, als je moe bent, doe je wel heel makkelijk. Je vraagt je af ‘heb ik nou moeite met het aangeven van grenzen of voel ik me eigenlijk schudig omdat ik wellicht niet genoeg tijd en aandacht heb voor mijn kinderen?’

Je twijfelt over van alles en daardoor neem je halve of geen beslissingen.

Of het nu is omdat je zelf de touwtjes in handen wilt houden, het graag errug goed doet, onzeker wordt van kritiek of moeite hebt met je grenzen aangeven. Of het nu dit of dat is, je lontje wordt korter naar je kinderen.

Als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je vaak te soft met de kinderen bent.

Herken jij jezelf in deze situatie? Heb je er genoeg van en wil je het anders?

Laat mij je dan helpen!

Deze masterclass heeft mij ongelofelijk veel opgeleverd! De aanpak van Eline was steeds positief en stimulerend. Soms ook confronterend.      – Anita

Waar gaat de masterclass Help, ik ontplof! over?

 

Deze masterclass gaat over langer je geduld bewaren.

❌ Voel jij je regelmatig ‘uitgedaagd’ door je kind? Doordat je kind niet luistert maar ook in situaties als treuzelen, dwars gedrag, zeuren om een filmpje of gedoe met naar bed gaan.

❌ Verlies je dan je geduld? Je ontploft, staat te schreeuwen of zegt echt onaardige dingen. Het haalt de slechtste versie van jezelf naar boven. Achteraf heb je spijt…

✅ In deze masterclass onderzoeken we samen hoe het komt dat je ploft en praktische tips om langer je geduld te houden.

✅ Een reis door jouw hoofd en hart op zoek naar de stemmetjes en gedachtes die jouw valkuilen zijn als het gaat om meer geduld en deze ombuigen naar helpende stemmetjes en gedachtes.

✅ Dat je zelf een grotere invloed hebt om rustig te blijven en dat dit een positief effect heeft op de interactie met je kind.

Ja, ik doe mee met de masterclass!

Het is fijn om op een positieve manier met opvoeden bezig te zijn! En ook jouw tips zijn handig.      – Andreaa

Wat levert deze masterclass je op?

 

Geduld. Elke dag ga je aan de slag met de mega veel tips en inzichten waardoor jij 100x meer geduld gaat hebben.

Vertrouwen. Vertrouwen dat ook jij het kunt. Vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is. Vertrouwen zorgt ervoor dat je je een ‘goede’ moeder voelt en dat geeft je vleugels.  

Inzicht. Een blik in de spiegel in wie jij bent en wilt zijn als moeder, voor jezelf en je kind. Inzicht maakt de weg voor je vrij om andere keuzes te maken in je moederschap.

Groeien in je moederschap. Door reflectie, vragen stellen en uitwisseling met andere moeders groei je in je moederschap.

Kennis en gouden tips. Als je beter weet kun je beter doen. Het maakt dat je niet ‘zomaar wat doet’ maar je weet wat je moet doen (en laten) om je kinderen liefdevol op te voeden.

Voel je aan alles dat het NU jouw tijd is? Ben je er klaar voor om te groeien in je moederschap? Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? Dan ben ik tijdens deze masterclass er voor jou. 

Eline Weijers

Wie geeft de masterclass?

Dat ben ik, Eline Weijers, opvoedcoach en moeder van een zoon (2009). Als kind las ik al graag levensverhalen. Die voorliefde voor levensverhalen zorgde ervoor dat ik als opvoedcoach in mijn praktijk Ouderschap vanuit je Hart gezinnen begeleid om zo bij te dragen aan ‘stukjes hemel op aarde’. Puttend uit 20 ervaring als trainer & coach, gecertificeerd Bewust Ouderschap coach en 14 jaar moederschap.

Kinderen opvoeden kan namelijk een flinke uitdaging zijn. Ook ik word als moeder dagelijks met mezelf geconfronteerd. Het is mijn missie en passie om 100.000 ouders te inspireren over liefdevol opvoeden zonder te hoeven straffen of belonen. Waardoor je kind vanuit jou voelt ‘ik ben oké’. Dat gevoel van er mogen zijn zoals je bent is de basis die je kind nodig heeft om uiteindelijk uit te groeien tot een volwassene met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Die basis wordt mede gevormd door jou.

Daarom geef ik deze masterclass zodat jij als moeder kan groeien in je moederschap door 100x meer geduld!

Ervaringen van moeders

Waardevol. Stelt door waar nodig

Waardevolle mini-cursus gevolgd. Ben me van veel dingen bewust geworden. Eline is positief, probeert op een respectvolle manier met iedereen om te gaan, is betrokken en stelt door waar nodig. Ze is super enthousiast en aan alles is te merken dat het helpen bij opvoedproblemen haar grote passie is!

Marye Dammer-Miljoen

Eye-openers, positieve persoonlijkheid

Wat een leuke, leerzame minicursus, lekker in eigen huis! Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en een aantal eye-openers gaf. Ik kijk er naar uit meer van haar te leren. 

Yvonne Elvira

moeder van een zoon (7) en dochter (3)

Spijker op z’n kop moment!

Ben helemaal weg van hoe je dingen aanpakt en heel bespreekbaar maakt. Erg leerzaam en interessant, maar ook gewoon leuk om eens goed te bedenken hoe de dagelijkse dingen gaan. Goh zeg, en ook een spijker op z’n kop moment! Veel succes met je prachtige werk, en nogmaals bedankt Eline!

Anoniem

moeders van 2 dochters (6 en 3 jaar)

Ja, ik doe mee met de masterclass!

Praktisch

Waar? Het is online via Zoom dus vanaf thuis of waar je ook bent op dat moment.

Wanneer? woensdag 22 mei van 20:15 – 21:45 uur

Replay? ja, ik maak een opname die je t.m. 21 juni kunt terugkijken

Kosten?  €14,50

Ik ben een vader, kan ik wel meedoen? Ik zie dat je overal schrijft en praat over moeders, is het wel de bedoeling dat ik als vader meedoe? Ja, vaders zijn net zo welkom. Ik richt mij op moeders daar dat met name mijn klanten en volgers zijn. Maar vaders kunnen natuurlijk ook meedoen dus meld je gerust aan.

Heb je een andere vraag? Stuur me gerust een bericht op eline@ouderschapvanuitjehart.nl

Ja, ik doe mee met de masterclass!

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).