fbpx

Online mini-cursus Dat je kind beter luistert

Cursus voor moeders met jonge kinderen

Na aankoop kun je de cursus meteen beginnen.

favicon

Jij wilt als moeder er helemaal zijn voor je kinderen. Met oog en oor zodat ze hun grote en kleine angsten, zorgen, triomfen en avonturen bij je kwijt kunnen. Je wilt een veilige haven voor ze zijn waar ze altijd naar toe kunnen.

Maar….

Als je kind niet luistert….dat haalt het slechtste in je naar boven en dan ben je echt geen veilige haven meer.

Als je alles 3x moet vragen, het lijkt alsof je tegen een muur praat en je heel lang je geduld hebt bewaard dan is bij jou gewoonweg de rek eruit.

Je voelt je gefrustreerd, moedeloos en machteloos. Je energie lekt als een tierelier het putje in.

Heb jij dit ook?

Volg dan de online mini-cursus waarin ik je leer anders te reageen op je kind als hij niet luistert. Die andere reactie zorgt ervoor dat je  meer in contact bent met je kind waardoor je kind beter gaat luisteren en meewerken.

Gaat het bij jou thuis ook zo?

 

Dan gaan er van die zinnetjes door je hoofd als:

‘Waar heb ik dit aan verdiend?’
‘Waarom kunnen ze niet meteen doen wat ik vraag? Zo moeilijk is het toch niet?!’
‘Wat doe ik verkeerd?’
‘Praat ik Chinees of zo?!’
‘Hoe krijg ik voor elkaar dat mijn kind WEL luistert?’

Als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je te soft met de kinderen bent….

Om jou te helpen dat je kind wél luistert en dat jij wél die veilige haven bent (en blijft), heb ik de online mini-cursus ‘dat je kind beter luistert’ gemaakt!

Je kind van Oost-Indisch doof naar oud Hollands luisteren.

En nee, niet door je kind te straffen, te negeren of tegen je kind uit te vallen. Ook niet door je kind te paaien met iets leuks of lekkers in het vooruitzicht.

Is dit wat jij wil? Laat mij je dan helpen!

tijdens de cursus ben ik jouw ‘persoonlijke’ opvoedcoach en help ik je naar meer verbinding met je kind zodat je kind beter gaat luisteren.   

Ja, ik koop deze mini-cursus

Hoe dan wel?

In de mini-cursus ga ik je laten zien hoe je vanuit verbinding en ontspanning je kind kan laten meewerken als…
….het ’s ochtends tijd is om aan te kleden en tanden te poetsen
….je op tijd de deur uit wilt
….je kind moet stoppen met het spelletje op zijn tablet
….het nodig is om op te ruimen
….ze ’s avonds naar bed gaan.

Een mini-cursus vol met inzichten, inspiratie en praktische tips die WEL werken. Beloofd!

Waarbij het niet voelt alsof je continu je kind aan het corrigeren bent.
Waardoor de dagelijkse doe-en-moet-dingen makkelijker en sneller gaan.
De sfeer in huis een stuk positiever en gezelliger wordt.
Jij precies weet wat te doen zonder boos te worden of je moedeloos te voelen.
Zodat je meer energie over houdt en meer kan genieten van moeder zijn 🙂
Voel je aan alles dat het NU jouw tijd is? Heb je alleen een zetje nodig? Een beetje hulp? Dan ben ik er in deze mini-cursus voor jou. Start door je hieronder in te schrijven! Ben je er klaar voor om te groeien in je moederschap? Zorg dan dat je meedoet!

Ja, ik koop deze mini-cursus

Eline Weijers

Wie is Eline Weijers?

Ik ben Eline Weijers, opvoedcoach en moeder van een zoon (2009). Als kind las ik al graag levensverhalen. Die voorliefde voor levensverhalen zorgde ervoor dat ik als opvoedcoach in mijn praktijk Ouderschap vanuit je Hart gezinnen begeleid om zo bij te dragen aan ‘stukjes hemel op aarde’.  Puttend uit 20 jaar ervaring als trainer & coach, gecertificeerd Aware Parenting coach en 12 jaar moederschap.

Kinderen opvoeden kan namelijk een flinke uitdaging zijn. Ook ik word als moeder dagelijks met mezelf geconfronteerd. Het is mijn missie en passie om 100.000 ouders te inspireren over verbindend opvoeden zonder te hoeven straffen of belonen. Waardoor je kind vanuit jou voelt ‘ik ben oké’. Dat gevoel van er mogen zijn zoals je bent is de basis die je kind nodig heeft om uiteindelijk uit te groeien tot een volwassene met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfredzaam. Die basis wordt mede gevormd door jou.

Daarom deze mini-cursus zodat jij als moeder kan groeien in je moederschap waardoor je kind beter gaat luisteren

Ervaringen van moeders

Thuis allemaal wat makkelijker gaat

Wij zijn enthousiast over de cursusdag die we bij Eline volgden. We merken dat het thuis allemaal wat makkelijker gaat. Omdat we de cursus samen hebben gedaan kunnen we elkaar helpen op momenten dat het even niet lukt. Bijvoorbeeld als je door vermoeidheid of stress terug valt op dreigen met straf. We hebben Eline ervaren als positief en ze weet waar ze het over heeft.  

Claudia Wessels en Jeroen Wesdorp

ouders van 2 dochters (4 en 1,5 jaar)

Waardevol, stelt door waar nodig

Waardevolle mini-cursus over verbindend opvoeden, zonder straffen en belonen gevolgd. Ben me van veel dingen bewust geworden. Eline is positief, probeert op een respectvolle manier met iedereen om te gaan, is betrokken en stelt door waar nodig. Ze is super enthousiast en aan alles is te merken dat het helpen bij opvoedproblemen haar grote passie is!

Marye Dammer-Miljoen

Ongelofelijk veel opgeleverd!

Deze mini-cursus heeft mij ongelooflijk veel opgeleverd! De benadering was steeds positief en stimulerend om zelf aan de slag te gaan. Soms ook confronterend. Eline haar betrokkenheid en coaching was goed voelbaar. Wanneer je worstelt met het ouderschap en je bent een beetje door je inspiratie heen over hoe je patronen en gewoontes moet ombuigen, dan raad ik beslist Eline’s adviezen aan.

Anita Willems

moeder van 2 dochters (6 jaar)

Spijker op z’n kop moment!

Ben helemaal weg van hoe je dingen aanpakt en heel bespreekbaar maakt. Erg leerzaam en interessant, maar ook gewoon leuk om eens goed te bedenken hoe de dagelijkse dingen gaan. Goh zeg, en ook een spijker op z’n kop moment! Veel succes met je prachtige werk, en nogmaals bedankt Eline!

Anoniem

moeder van 2 dochters (6 en 3 jaar)

Eye-openers, positieve persoonlijkheid

Wat een leuke, leerzame mini-cursus, lekker in eigen huis! Eline ervaarde ik als een fijne, open, positieve persoonlijkheid die mij veel te leren heeft en een aantal eye-openers gaf. Ik kijk er naar uit meer van haar te leren. 

Yvonne Elvira

moeder van een zoon (7) en dochter (3)

Bewust van hoe vaak je ‘niet’ zegt

Wat fijn dat ik me voor de mini-cursus heb aangemeld. Ik volg het met plezier! Ik vind dat je heel prettig en duidelijk bent. Ook de tips zijn handig. Gister heb ik de opdracht van dag 1 gedaan. Ik heb mijn man gezellig mee laten doen. We hebben erg veel lol erom gehad en het maakte ons ook bewust van hoe vaak je “niet” zegt. Het is fijn om op een positieve manier met opvoeden bezig te zijn!

Andreea

moeder van 1 dochter (1,5 jaar)

Praktisch

Wanneer? Je kunt deze mini-cursus op elk moment beginnen. Na jouw aankoop heb je toegang tot alle videolessen en materialen. De mini-cursus duurt 2 weken. Je hebt 6 weken toegang tot alle inhoud.

Hoe? De cursus is online. Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord waarna je zelf kan inloggen. Na inloggen heb je direct toegang tot alle videolessen, het werkboek en de artikelen. Je volgt de cursus op je eigen tempo en op de momenten die jou uitkomen.

Kosten?  De mini-cursus bied ik aan voor €37,-

Algemene voorwaarden: De algemene voorwaarden van Ouderschap vanuit je Hart gelden uiteraard ook voor deze mini-cursus.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd per week ben ik kwijt aan de cursus? Als je een uur tot anderhalf uur per week en dat 2 weken lang doet dan heb je de cursus gevolgd. De videolessen duren in totaal zo’n anderhalf uur. Verder heb je de opdrachten in het werkboek.  

Kan ik de cursus ook op mijn telefoon volgen? Ja, je kunt de cursus zowel op je laptop als op je telefoon volgen. 

Hoelang heb ik toegang tot de cursus? De cursus duurt 2 weken. Je hebt 6 weken toegang tot alle inhoud van de cursus. 

Ik ben een vader, kan ik wel meedoen? Ik zie dat je overal schrijft en praat over moeders, is het wel de bedoeling dat ik als vader meedoe? Ja, vaders zijn net zo welkom dus meld je gerust aan.

Heb je een andere vraag? Stuur me een app of bel me op 06-30940849 of stuur een email naar eline@ouderschapvanuitjehart.nl

Ja, ik koop deze mini-cursus

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).