fbpx

Vragen over niet luisteren

Je hebt een gezin met jonge kinderen en dat vraagt veel van je aandacht, tijd en energie. In de top 3 van frustraties van ouders staat 'dat mijn kind niet luistert'. En het kan ook echt enorm frustrerend zijn. Dat je iets vraagt aan je kind en dat je het gevoel hebt in het luchtledige te praten daar er geen reactie komt. Daarom ben ik van plan binnenkort iets te organiseren om je hier bij te helpen. Daar ik het zo veel mogelijk op jou en andere ouders wil afstemmen vind ik het echt fijn als je de vragen wilt beantwoorden. Dank je wel dat je een paar minuutjes neemt om de vragen in te vullen!

  • Ik kan jouw antwoorden beter plaatsen als ik weet hoe oud je kind(eren) is. Heb je meer dan 1 kind dan kun je meerdere leeftijden aanvinken.
  • Er zijn vaak bepaalde momenten op de dag of plekken waar je bent dat je kind met name niet luistert. Welke momenten of plaatsen zijn dat bij jullie? Je kunt meerdere opties aanvinken.
  • Je kunt meerdere opties aanvinken.
  • Je kunt meerdere opties aanvinken.

Eline Weijers

Bedankt!

Wil jij ook opvoeden zonder straffen en belonen?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse opvoed-tips per mail en ontvang ook mijn gratis e-book met 3 redenen waarom straffen en belonen niet werkt.

Super, het e-book komt naar je toe! Mijn email zit in je inbox (of check je spam).